Jalupro Super Hydro – hoito on tehokas vastalääke ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Se hyödyntää sveitsiläisen yrityksen valmistamaa ainutlaatuista koostumusta, joka sisältää jopa 80 mg hyaluronihappoa kahdella eri molekyylipainolla, 7 aminohappoa ja 3 biomimeettistä peptidiä. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tarjoaa selkeän kohottavan vaikutuksen ja intensiivisen kosteutuksen ihollesi.

Hoidon rikas aminohappoyhdistelmä tukee ja vahvistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihon rakenteissa, mikä parantaa sen tiheyttä ja joustavuutta. Jalupro Super Hydro uudistaa ja elvyttää ihosoluja täydellisesti samalla tasoittaen hienoja juonteita ja ilmejuonteita.

Mitä hyötyä hoidosta on?

Hoidolla on monipuolisia vaikutuksia, mukaan lukien ryppyjen ehkäisy, ihon tiheyden parantaminen, kollageenin ja elastiinin tuotannon aktivoiminen, voimakas kosteuttaminen, ihon kireyden parantaminen, elvytys, hienojen juonteiden ja ilmejuonteiden korjaus ja kohottaminen. Tämä hoitomenetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Jalupro SuperHydroa voidaan käyttää kasvojen ja kaulan ihon virkistämiseen.

Miten JaluPro SuperHydro vaikuttaa?

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen voit havaita merkittävää parannusta ihosi kunnossa. Iho saa takaisin nuorekkaan pehmeyden, tasaisuuden ja hehkun. Kokonaisilme näyttää raikkaalta ja puhtaalta. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan aluksi 2-3 hoitokerran kuuria 4 viikon välein. Kuurin jälkeen ihon kosteustasapaino säilyy yleensä noin 6 kuukautta, vaikka tulos voi vaihdella iästä ja elämäntavoista riippuen (kuten tupakointi ja liiallinen auringonvalo voivat lyhentää vaikutuksen kestoa). Ylläpitohoitoa suositellaan 1 kerta 6 kuukauden välein.

Kenelle?

Jos et halua käyttää täyteaineita, mutta haluat silti saavuttaa heleän, kosteutetun ja tasaisen ihon, biorevitalisaatio voi olla juuri sinun ratkaisusi.

Hoidon jälkeen iho hehkuu, pehmenee ja nuortuu näkyvästi. Se sopii erityisen hyvin kuivalle ja karhealle iholle, auringon aiheuttamille vaurioille, ihon epätasaisuuksille, pintarypyille.

Sattuuko hoito?

Hoito ei ole kivuliasta, sillä siinä käytetään erittäin pieniä neuloja ja tarvitaessa paikallista kipulääkitystä. Toimenpiteen jälkeen ihoon voi jäädä pieniä näppylöitä, jotka katoavat 3–5 päivän kuluessa, ja pistoskohdassa voi esiintyä punoitusta, joka yleensä häviää parissa päivässä.